DE KEIZER

44 luxe appartementen in Amsterdam

In het historische centrum van Amsterdam, op Eiland Oostenburg, schittert straks De Keizer. Dit stijlvolle gebouw van zeven verdiepingen bestaat uit 44 luxe appartementen: van maisonette tot XL Appartementen. Op uw grote balkon, de daktuin of in het atrium geniet u van alle rust, het water, de stad en de buitengewone eilandsfeer langs de Wittenburgervaart. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

Specificaties De Keizer

  • Studio’s vanaf 34m², vanaf €299.000 v.o.n.
  • Maisonnette vanaf 59m², vanaf €475.000 v.o.n.
  • Atelierwoningen vanaf 64m², vanaf €475.000 v.o.n.
  • Appartementen vanaf 50m², vanaf €395.000 v.o.n.
  • XL Appartementen van 84m², vanaf €775.000 v.o.n.

Perfecte afwerking

De exclusieve appartementen met typisch Nederlandse signatuur zijn ontworpen door de vooraanstaande designers van Workshop Architecten. Ze hebben verdiepingshoge ramen voor veel lichtinval en zijn perfect afgewerkt met onder andere een luxe keuken, gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren en hoogwaardig sanitair. Kiest u voor een woning in De Keizer, dan heeft u alle vrijheid om deze naar wens in te richten.

Uniek in Amsterdam: eigen grond zonder erfpacht

De Keizer staat op eigen grond, waardoor u geen gedoe heeft met dure erfpacht. Woont u hier dan woont u nagenoeg soeverein.

U parkeert vlakbij in het nieuwe Parkeerhuis van Q-park. Hiervoor kunt u een exclusief bewonersabonnement afsluiten en een wisselparkeerplaats huren. Via de gezellige straatjes, met trendy restaurantjes en gezellige hippe boetieks, bent u in no-time bij uw woning.

Smart electronics via een DigitalSTROM-netwerk

Alle woningen van De Keizer zijn voorzien van smart electronics voor meer veiligheid en comfort. Hiermee bedient u centraal allerlei toepassingen in huis, zoals geluidsapparatuur, verlichting, thermostaat en camera’s. Daarnaast helpt dit slimme systeem uw energieverbruik verder te verlagen. Het systeem is eenvoudig aan te passen aan uw individuele wensen.

Bij De Keizer worden luxe Bringme-boxen geplaatst. Met de handige Bringme-app op uw smartphone kunt u als bewoner snel, veilig en discreet pakjes ontvangen én verzenden, wanneer het u uitkomt.

Circulair ontwerp

De Keizer combineert stoere industriële looks met met state-of-the-art duurzaamheid. De woningen zijn namelijk energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie.

Naast een publiekelijk toegankelijke binnentuin aan de achterzijde van het gebouw, wordt er een exclusieve daktuin gecreëerd. Deze is alleen voor u als bewoner toegankelijk en vormt de kroon van De Keizer. Deze privéruimte heeft onder meer ecologische daktuin met bomen, planten en speeltoestellen. Het is de ideale plek voor ongedwongen samenzijn.

Genieten op hoog niveau

Als eigenaar van een woning in De Keizer geniet u op uw dak van een bijzondere, groene omgeving. Voor kinderen is er een ecologisch speellandschap met grote bomen en spannende verstopplekjes, voor u natuurlijke terrassen om zorgeloos te genieten. Heerlijk om ’s ochtends de krant te lezen, even bij te praten met de buurman of te genieten van een wijntje met de ondergaande zon boven het IJ: ziet u het al voor u?

Alles dichtbij

Rondom De Keizer vindt u straks alle voorzieningen op het eiland. Voor jong en oud. Echter bent u door de centrale ligging bent u ook snel op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Met de fiets of te voet staat u zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Kortom: De Keizer biedt een unieke woonomgeving voor wie houdt van het energieke en luxe leven.

Deel deze pagina: Belangstelling