Wonen in de binnenstad van Amsterdam - Wonen in de Keizer

De Keizer

Stoer van buiten, warm en zacht van binnen

De Keizer ziet er stoer uit dankzij het gebruik van zwart beton en Braziliaans metselwerk. Maar van binnen is het gebouw warm en zacht. Het hout in de gemeenschappelijke ruimte, het groen in de binnentuin: ze zorgen voor een huiselijke atmosfeer en een gevoel van geborgenheid.

De ligging aan de VOC-kade betekent dat u eigentijds woont, maar op historische grond. Oostenburg begint aan een nieuwe bloeiperiode met alles dat het wonen in Amsterdam aantrekkelijk maakt: een bruisende mix van winkelen, uitgaan, kunst en cultuur.

Er komen woningen van 34 tot 88m2 in De Keizer. Welke kiest u?

Bekijk hier het gehele aanbod.

De Keizer staat midden in het leven

Uw appartement in De Keizer staat middenin het leven. Dat begint zodra u de VOC-kade opstapt. Want in de gezellige straatjes rondom uw woning vestigen zich hippe bars en winkels. Zo vindt u een kop koffie, een dinertje met vrienden of een hip cadeautje altijd dichtbij huis.

Trouwens: het gehele eiland Oostenburg begint aan een nieuwe bloeiperiode. Ontdek bijvoorbeeld de Werkspoorhal met zijn brede aanbod van horeca, kunst en cultuur. Of wandel langs het water om te genieten van de sfeer op de kade en het weidse uitzicht op Amsterdam.

Ontdek de stad op de fiets

De Keizer ligt verrassend centraal in Amsterdam. Daardoor kunt u de stad ontdekken op de fiets. Dat zou zomaar eens uw favoriete vervoermiddel kunnen worden als u straks op Oostenburg woont. Het Museumkwartier, de Dam en de Albert Cuyp zijn vlakbij. En, als de fietsroute klaar is, staat u ook in no time op Amsterdam CS.

Veilig stallen? Uw elektrische fiets snel opladen? Het kan in de fietsenberging in het souterrain van De Keizer.

De Keizer is een project van: