Afwerking van uw nieuwbouwwoning in de Keizer Amsterdam

Zoals u wenst

Perfecte afwerking

De nieuwbouwwoningen in De Keizer – van maisonnette tot penthouse – hebben verdiepingshoge ramen en zijn perfect afgewerkt met gestucte plafonds, sausklare wanden, houten kozijnen, stompe deuren en hoogwaardig sanitair. De woning is hiermee standaard al voorzien van een complete keuken en badkamer. Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen.

Een luxe keuken van Poggenpohl

Alle appartementen in De Keizer worden voorzien van een luxe Poggenpohl keuken, uitgerust met apparatuur van SMEG. Denk aan een koeling, een magnetronoven en een vaatwasautomaat. Koken, bakken en braden doet u op de luxe SMEG-inductiekookplaat met vier kookzones.

De penthouses in De Keizer zijn voorzien van Miele-apparatuur. De chef kok in u leeft zich uit met de stoomoven en een Bora-inductiekookveld met vier kookzones.

Zoals u wenst

In de Poggenpohl-showroom bepaalt u zelf de kleur van het werkblad en de keuken. De keukens worden duurzaam gefabriceerd en in De Keizer als maatwerk ingebouwd.

Ambachtelijk handwerk en moderne technologie beloven u een keukens die mooi is om te zien, waar u graag verblijft en die u met genoegen gebruikt

Ontspannen in de badkamer

De badkamer is meer dan alleen maar een plek om u op te frissen. Het is een ontspanningsruimte om ’s ochtends de dag rustig te beginnen en ’s avonds te ontspannen na de hectiek van alledag.

De sanitaire ruimten in De Keizer worden uitgerust met producten van het merk Villeroy & Boch. U heeft de keuze uit een speciaal samengesteld tegelpakket. Dit pakket bestaat uit wand- en vloertegels van royale afmetingen. In de showroom heeft u een ruime keuze uit diverse tinten, van zandbeige en taupe tot wit en antraciet.

Afwerkingspakket

Swipe voor alle kolommen
Keuken / apparatuur Poggenpohl / Smeg
Kookeiland bij type A, F, H
Plafondafwerking Vlak gestuct excl. sauswerk
Wandafwerking Sausklaar
Vloerafwerking Dekvloer
Binnenkozijnen / binnendeuren Houten kozijnen met stompe deuren
Domotica (Smart Electronics) incl.
Badkamer- en toiletinrichting incl.
Sanitair in badkamer en toilet Villeroy & Boch O’Novo
Tegels in badkamer en toilet Zwarthoed Diamante
Badkamermeubel excl.

De Keizer is een project van: